• Mary Dekker

Stock4Rolls®; Dé unieke inbouw reserverolhouder

Mary Dekker, ontwerper van o.a. sanitaire ruimtes en eigenaresse van Mary Dekker Interieurs v/h MD-design, heeft Stock4Rolls® bedacht, ontwikkeld, gepatenteerd en toegepast om een oplossing te bieden voor de steeds terugkerende vraag: Waar laat ik mijn reserve toiletrollen zodat ze uit het zicht zijn én dat ik er makkelijk bij kan?” Voor veel consumenten bieden de gangbare toepassingen voor het opbergen van reserve toiletrollen geen goed antwoord op deze vraag. Een losstaande stok op een voet of een op een wand geschroefde houder bieden alleen een praktisch antwoord. Deze accessoires dragen niet bij aan een fraaie afwerking van het toilet of de badkamer. Tevens bieden deze accessoires maar plaats aan enkele rollen.
Ook nemen de reserve toiletrollen in de traditionele situatie onnodig veel ruimte in, ruimte die in de toiletruimte over het algemeen zeer schaars is.

Nieuws

Vanaf 12-12-2018 zijn de prijzen drastisch verlaagd, bijv. de kleuren wit, zwart en pergamon van € 179,00 naar € 120,00 en de matchroom look van €...