• Mary Dekker

Ontwerper

Mary Dekker, eigenaresse van Mary Dekker Interieurs v/h MD-design is gespecialiseerd in het ontwerpen van sanitaire ruimten. Zij heeft de innovatieve inbouwdispenser voor reserve toiletrollen Stock4Rolls® bedacht en ontwikkeld. Stock4Rolls® biedt de oplossing voor de steeds terugkerende vraag:

“Waar laat ik mijn reserve toiletrollen, zodat ze uit het zicht zijn én ik er toch makkelijk bij kan?”

Mary Dekker ontwerpt en realiseert onder andere interieurs sinds 1990 voor de zakelijke en de particuliere markt onder de naam Mary Dekker Interieurs v/h MD-Design®. Haar specialisatie ligt op het gebied van luxe, exclusieve badkamers en toiletten. Voor de televisieprogramma´s TV- Woonmagazine en Wannahaves presenteerde Mary items over sanitair.

Op diverse (vak-)beurzen heeft Mary samen met vooraanstaande collega´s en fabrikanten volledig ingerichte badkamers laten zien. Daarnaast maakte zij schetsontwerpen van badkamers voor consumenten in opdracht van de Stichting Sanitair & Verwarming op de beursstand “De Ontwerpfabriek”.

Naast deze veelzijdige werkzaamheden gaf Mary tussen 2006 tot 2011 in opdracht van Hansgrohe Nederland regelmatig seminars, met het thema “Verkopen en Ontwerpen van luxe badkamers” voor detaillisten in de sanitair branche.